Alicante beach

Alicante, 19 – 24 mai, pentru 239 de euro

Alicante este un oraș situat în regiunea Valencia din Spania, renumit pentru plajele sale frumoase, arhitectura impresionantă și cultură vibrată. Acesta este unul dintre cele mai populare orașe turistice din Spania, atrăgând milioane de vizitatori din întreaga lume în fiecare an.

Unul dintre cele mai renumite puncte de atracție din Alicante este Castelul Santa Bàrbara, care se află pe un deal deasupra orașului și oferă o panoramă spectaculoasă asupra zonei. Acesta este cel mai mare castel medieval din Europa și este considerat una dintre cele mai bune exemple de arhitectură militară din Spania.

Plajele din Alicante sunt, de asemenea, o atracție majoră pentru turiști, cu nisip fin și ape cristaline. Printre cele mai populare plaje se numără Postiguet, Sant Joan și Albufereta. Aici puteți să vă relaxați, să faceți sporturi acvatice sau să savurați delicioasele specialități culinare de la barurile și restaurantele de pe plajă.

Orașul este plin de viață și cultură, cu numeroase muzee, galerii de artă și teatre. Muzeul Arheologic din Alicante este o atracție populară pentru cei interesați de istoria orașului, în timp ce Muzeul de Arte Frumoase din Alicante găzduiește o colecție impresionantă de artă modernă și contemporană.

De asemenea, Alicante este renumit pentru festivalul său de vară, Les Fogueres de Sant Joan, care are loc în fiecare an în luna iunie. Acesta este un eveniment plin de culoare și animație, cu parade, muzică, artă și foc de artificii.

În plus, pentru cei care sunt interesați de natură, munții din apropierea Alicante oferă oportunități excelente pentru hiking și alte activități în aer liber.

În concluzie, Alicante este un oraș încântător, care oferă turiștilor o mulțime de atracții și activități de petrecere a timpului liber. Cu plajele sale superbe, arhitectura impresionantă și cultură vibrată, acesta este un loc pe care trebuie să-l vizitați cel puțin o dată în viață.

 19 – 24 mai 2023

239€ / persoană

Alicante, Spaniaa

Cluj-Napoca Alicante

93€ / persoanăVEZI OFERTA

Daniya Alicante***

289€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top