Iordania

Amman, 13 – 16 iulie, pentru 195 de euro

Amman este capitala Iordaniei și un oraș minunat care merită să fie explorat în profunzime. Situat într-o vale de-a lungul râului Iordan, acest oraș impresionant este o combinație unică între istorie și modernitate. Amman este unul dintre cele mai vechi orașe din lume, cu o istorie bogată și o cultură fascinantă.

Când vizitezi Amman, nu poți să nu admiri arhitectura sa unică, care îmbină elemente tradiționale și moderne. Cea mai faimoasă atracție turistică din Amman este cetatea istorică, care a fost construită în secolul al VII-lea. Aici vei găsi Templele Herculaneum și lui Zeus, precum și o mulțime de alte structuri antice impresionante.

Pe lângă acestea, Amman are și o mulțime de muzee și galerii de artă, care oferă o privire în profunzime asupra culturii și istoriei Iordaniei. Muzeul Național al Iordaniei este unul dintre cele mai importante muzee din oraș, cu o colecție impresionantă de artefacte antice și moderne.

În ceea ce privește gastronomia, Amman este un oraș minunat pentru a savura bucatele tradiționale jordaniene. Cea mai faimoasă mâncare din Amman este mansaf-ul, un fel de mâncare tradițional care este preparat cu orez și carne de miel și este servit cu un sos de iaurt. De asemenea, nu trebuie să ratezi ocazia de a încerca și alte delicii locale, cum ar fi hummus-ul și falafel-ul.

În concluzie, Amman este un oraș frumos și fascinant, cu o istorie bogată și o cultură diversă. Indiferent dacă ești pasionat de istorie, artă sau gastronomie, vei găsi cu siguranță ceva care să te fascineze în Amman.

 

 

 13 – 16 iulie 2023

195€ / persoană

Amman, Iordaniaa

București Almman

93€ / persoanăVEZI OFERTA

Larsa Hotel***

217€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top