Atena

Atena, 06.07 – 09.07, pentru 219 euro

Atena este capitala Greciei și unul dintre cele mai vechi orașe din lume, cu o istorie ce datează de aproximativ 3400 de ani. Este situată în partea sudică a Greciei continentale și este cunoscută pentru bogata sa cultură, istorie, arhitectură și gastronomie.

Orașul este renumit pentru Acropola sa, care este situată pe o colină și include mai multe monumente și clădiri antice, printre care și celebrul Partenon, un templu dedicat zeiței Athena, protectorul orașului. Pe lângă Acropola, există multe alte locuri istorice de vizitat, cum ar fi Teatrul antic din Dionysos, Templul lui Zeus Olimpianul și Agora Antică.

În Atena există, de asemenea, numeroase muzee ce prezintă istoria și cultura orașului și a Greciei în general, printre care se numără Muzeul Acropolei, Muzeul Național al Arheologiei și Muzeul Benaki.

Atena este, de asemenea, un oraș vibrant, cu o viață de noapte animată și o varietate de restaurante, baruri și cafenele care servesc preparate tradiționale grecești delicioase. În plus, în Atena se poate face shopping în unele dintre cele mai bune magazine și piețe din Grecia.

În concluzie, Atena este un oraș cu o istorie și cultură bogată, cu multe obiective turistice importante de vizitat, dar și cu o atmosferă modernă și animată, care îi face pe vizitatori să se simtă bineveniți și să se bucure de tot ceea ce are de oferit.

06.07 – 09.06

219€ / persoană

Atena, Grecia

București Atena

135€ / persoanăVEZI OFERTA

Ariston Hotel***

167€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top