Barcelona, 19 – 22 mai, pentru 255 de euro

19 – 22 iunie 2023

255€

Barcelona, Spania

Iași Barcelona

103€VEZI OFERTA

Hotel Esplugues**

304€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Barcelona este un oraș vibrant și plin de viață situat pe coasta de est a Spaniei. Este capitala Cataloniei și a doua cea mai mare oraș din țară, după Madrid. Orașul are o istorie bogată și o cultură unică, care îmbină influențele spaniole, catalane și mediteraneene.

Unul dintre cele mai faimoase puncte de atracție din Barcelona este Catedrala Sagrada Familia, o catedrală uriașă și impresionantă concepută de arhitectul Antoni Gaudi. Construcția a început în 1882 și este încă în curs de finalizare, dar acest lucru nu a împiedicat turiștii să viziteze și să admire frumusețea sa.

Altă atracție importantă este Parcul Guell, un parc public creat tot de Gaudi. Acesta oferă o serie de grădini, sculpturi și construcții arhitecturale, precum și o priveliște panoramică asupra orașului. Casa Batlló și Casa Mila sunt alte două clădiri semnificative proiectate de Gaudi, ambele aflându-se în centru orașului.

Barcelona are și o plajă minunată, Barceloneta, situată la câțiva kilometri de centrul orașului. Aici puteți să faceți plajă, să înotați în Marea Mediterană și să savurați mâncăruri și băuturi delicioase la terasele de pe plajă.

Gastronomia catalană este foarte renumită și include o varietate de preparate, cum ar fi tapas, fructe de mare proaspete, paella și crema catalană. O altă specialitate locală este cava, un vin spumant produs în regiunea Catalonia.

În concluzie, Barcelona este un oraș fermecător, cu multe atracții turistice, o cultură bogată și o atmosferă vibrantă și plină de viață. Este o destinație populară pentru turiști din întreaga lume și merită cu siguranță o vizită.

Scroll to Top