bari

Bari, 09.06 – 12.06, pentru 185 euro

Bari este un oraș frumos și vibrant situat pe coasta Adriaticii în regiunea Puglia din Italia. Cu o istorie bogată care datează din Antichitate, Bari este un oraș plin de farmec și personalitate.

Orașul este cunoscut pentru centrul său istoric bine conservat, care este plin de străduțe pitorești, case vechi din piatră și biserici impresionante. De asemenea, în Bari se află și celebra Basilica di San Nicola, care găzduiește moaștele Sfântului Nicolae.

În plus, Bari este un oraș cosmopolit, cu o viață de noapte animată și o varietate de restaurante, baruri și magazine de lux. Orașul se mândrește cu bucătăria sa delicioasă, inclusiv specialitățile din fructe de mare și pastele proaspete.

Pentru cei care doresc să se relaxeze pe plajă, Bari are câteva dintre cele mai frumoase plaje din regiune, cu ape cristaline și nisip fin.

În concluzie, Bari este un oraș minunat și divers, care oferă o combinație unică de istorie, cultură, gastronomie și relaxare. Dacă doriți să vizitați Italia, Bari este cu siguranță un oraș pe care nu trebuie să-l ratați.

 09.06 – 12.06

185€ / persoană

Bari, Italia

Timișoara Bari

109€ / persoană

Chez Glè B&B

219€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top