piramide

Cairo, 25.09 – 02.10, pentru 293 euro

Cairo este un oraș vibrant și fascinant, situat în Egipt, cu o istorie și o cultură bogată și diversă. Orașul este cunoscut pentru piramidele sale antice și pentru fascinanta sa moștenire islamică, dar oferă, de asemenea, o mulțime de atracții turistice moderne și de activități.

Una dintre cele mai populare atracții din Cairo sunt piramidele Gizeh, cele mai vechi și cele mai mari piramide din lume. Vizitatorii pot explora aceste monumente impresionante și pot învăța despre istoria lor fascinantă în cadrul tururilor ghidate.

O altă atracție populară este Muzeul Egipțean, care găzduiește o colecție vastă de artefacte și obiecte antice, inclusiv celebrele mumii ale faraonilor. Vizitatorii pot explora galeriile muzeului și pot învăța mai multe despre cultura și istoria Egiptului antic.

Piața Khan el-Khalili este o destinație preferată pentru turiști, fiind un bazar tradițional și animat, plin de magazine și comercianți care vând bijuterii, ceramice, textile și alte suveniruri. De asemenea, în Cairo există multe moschei și clădiri istorice care reflectă istoria și cultura islamică a orașului.

Pentru o experiență culinară autentică, vizitatorii pot încerca bucătăria tradițională egipteană, cum ar fi kebab-uri, falafel, hummus și multe altele. În plus, orașul este cunoscut și pentru ceaiul său delicios și pentru cafeaua arabică tradițională.

În concluzie, Cairo este un oraș plin de viață și de istorie, care oferă o mulțime de atracții turistice și de activități. Cu piramidele sale antice, moscheile sale istorice și bazarurile sale tradiționale, Cairo este o destinație turistică populară și fascinantă pentru oricine dorește să exploreze cultura și istoria Egiptului.

25.09 – 02.10 2023

293€ / persoană

Cairo, Egipt

București Cairo

195€ / persoanăVEZI OFERTA

Mena Inn Pyramids***

196€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top