Milano

Chania, 25.09 – 01.10, pentru 217 euro

Chania este un oraș istoric din partea de vest a insulei cretane din Grecia. Este una dintre cele mai populare destinații turistice din insulă, datorită patrimoniului său cultural bogat, a frumuseții naturale uimitoare și a vieții de noapte vibrante.

Orașul a fost fondat în perioada minoică, iar astăzi este cunoscut pentru arhitectura sa venetiană și otomană, care se reflectă în străduțele sale înguste, clădirile din piatră și porturile pitorești. Printre cele mai impresionante obiective turistice se numără Faleza Venetiană, care este un zid de apărare care datează din secolul al XVI-lea și care oferă o priveliște impresionantă asupra golfului și a portului, și Muzeul de Istorie Navală din Creta, care prezintă istoria maritimă a insulei.

Chania are și o viață culturală vibrantă, cu multe muzee, galerii de artă și evenimente culturale. Unul dintre cele mai impresionante muzee este Muzeul Arheologic din Chania, care oferă o privire fascinantă asupra istoriei antice a Cretei. De asemenea, există multe festivaluri și evenimente culturale care au loc în oraș, inclusiv Festivalul de Muzică și Dans din Chania, care are loc în fiecare vară și aduce artiști de renume din întreaga lume.

Dar Chania nu este doar un oraș cu o istorie bogată și o viață culturală vibrantă. Este, de asemenea, un oraș cu o frumusețe naturală uimitoare. În apropiere se află Parcul Natural Samaria, care este unul dintre cele mai lungi canioane din Europa și oferă o mulțime de activități turistice, inclusiv drumeții și observarea păsărilor. De asemenea, există multe plaje frumoase în apropiere, cum ar fi Plaja Elafonisi, care este cunoscută pentru nisipul său roz și apele cristaline.

În plus, Chania are și o viață de noapte vibrantă, cu multe baruri, cluburi și restaurante care oferă o gamă largă de opțiuni culinare și de divertisment.

În concluzie, Chania este un oraș cu o istorie bogată, o cultură vibrantă și o frumusețe naturală uimitoare. Oferă o mulțime de activități turistice și evenimente culturale, precum și o mulțime de locuri de relaxare și distracție. Este o destinație turistică populară pentru toți cei care doresc să exploreze frumusețea și bogăția istorică și culturală a insulei Creta.

25.09 – 01.10 2023

217€ / persoană

Chania, Grecia

București Chania

83€ / persoanăVEZI OFERTA

Falassarna Hotel**

267€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top