paris

City break de sfârșit de primăvară – Paris

Paris este capitala Franței și una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Este cunoscută pentru arhitectura sa deosebită, muzeelor sale celebre și atmosfera sa romantică. În orașul luminilor, veți găsi o combinație perfectă între tradiție și modernitate.

În timp ce călătoriți prin Paris, nu trebuie să ratați Turnul Eiffel, un simbol al orașului și al Franței în întregimea sa. De asemenea, puteți vizita Catedrala Notre-Dame, un monument istoric și un loc important pentru creștinismul francez. În plus, Palatul de la Versailles, cu grădinile sale frumoase, este un alt punct de atracție important.

Dacă sunteți interesat de artă și cultură, Parisul este locul perfect pentru a explora cele mai bune muzee din lume. Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu din lume, găzduind colecții de artă celebre, inclusiv celebrul tablou Mona Lisa. Muzeul Orsay, cu expoziții de artă impresionistă și post-impresionistă, este de asemenea o opțiune excelentă pentru pasionații de artă.

În timp ce călătoriți prin Paris, nu uitați să explorați cultura și gastronomia franceză. Parisul este cunoscut pentru croissantele sale delicioase, bistro-urile sale tradiționale și vinurile sale fine. În plus, piețele alimentare și restaurantele din Paris oferă o gamă largă de opțiuni culinare, de la specialități franțuzești tradiționale la bucătăria internațională.

În concluzie, Parisul este un oraș deosebit care îi atrage pe turiști din întreaga lume cu istoria, arta, cultura și gastronomia sa bogată. Cu așa multe de făcut și de văzut, Parisul este o destinație perfectă pentru o vacanță romantică sau pentru a explora cultura franceză.

 25.05 -29.05

291€ / persoană

Paris, Franța

Cluj-Napoca Paris

89€ / persoanăVEZI OFERTA

B&B Hotel Paris

Porte Des Lilas**

404€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top