barcelona

City break în capitala Cataloniei – Barcelona

Barcelona este un oraș vibrant și plin de viață, situat pe coasta de est a Spaniei, în Catalonia. Acest oraș este faimos pentru arhitectura sa impresionantă, cultura bogată și atmosfera sa animată. Barcelona este un amestec unic de influențe mediteraneene și catalane, creând un cadru perfect pentru o vacanță de neuitat.

În Barcelona, veți găsi celebrele atracții turistice, precum Catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell și Bulevardul La Rambla, dar și o mulțime de alte locuri fascinante de explorat, precum Muzeul Picasso, Piața Catalonia și Cartierul Gotic.

În plus, gastronomia catalană este o altă caracteristică a orașului Barcelona. Există o mulțime de restaurante care servesc preparate delicioase, precum fructe de mare proaspete, tapas și paella. Aici, veți găsi, de asemenea, o mulțime de baruri și cluburi unde vă puteți bucura de viața de noapte vibrantă din Barcelona.

În concluzie, Barcelona este un oraș minunat, cu o istorie bogată și o cultură vibrantă, care va fi cu siguranță o destinație de neuitat pentru oricine vizitează.

29.06 -03.07

360€ / persoană

Barcelona, Spania

București Barcelona

147€ / persoană

Hotel Alimara****

426€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top