corfu

Corfu, 03.07 – 10.07, pentru 324 euro

Insula Corfu, cunoscută și sub numele de Kerkyra, este o destinație turistică populară din Grecia, situată în Marea Ionică. Cu plaje uimitoare cu nisip fin și ape cristaline, insula oferă o experiență unică de relaxare și recreere.

În plus, Corfu are o istorie bogată și o cultură distinctă, reflectată în arhitectura sa impresionantă și în bucătăria locală delicioasă. Orașele pitorești cu străzi pietruite, muzeele fascinante și fortărețele impresionante sunt doar câteva dintre atracțiile turistice care fac din Corfu o destinație unică în Grecia.

Dacă ești în căutarea unei vacanțe pline de aventură și distracție, insula Corfu are multe activități în aer liber pentru a te ține ocupat. De la excursii cu barca și sporturi nautice la drumeții în natură și ciclism, există ceva pentru toată lumea.

În concluzie, Corfu este o destinație turistică minunată, cu multe atracții turistice și activități pentru toate gusturile. Așadar, dacă ești în căutarea unei vacanțe relaxante și distractive în Grecia, insula Corfu este cu siguranță o alegere excelentă.

03.07 – 10.07

324€ / persoană

Corfu, Grecia

Cluj-Napoca Corfu

131€ / persoanăVEZI OFERTA

Philippos Hotel

385€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top