mallorca

Escapadă de octombrie – Mallorca

Mallorca este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Spania! Situată în Marea Mediterană, Mallorca este o insulă plină de farmec și cu o varietate uimitoare de atracții turistice.

Cei care călătoresc în Mallorca sunt încântați de frumusețea naturală a insulei, de plajele cu nisip fin și de apele cristaline ale Mării Mediterane. De asemenea, insula are o istorie bogată, ceea ce înseamnă că există multe monumente și muzee interesante de vizitat.

Printre cele mai populare atracții turistice din Mallorca se numără Castell de Bellver, un castel medieval impresionant, Catedrala din Palma de Mallorca, o capodoperă arhitecturală gotică, și Serra de Tramuntana, o regiune montană deosebit de pitorească.

Mallorca este, de asemenea, o destinație populară pentru sporturi acvatice, cum ar fi navigația, scufundările și surfingul. Turistii pot petrece timpul practicand aceste activitati in multe dintre plajele frumoase ale insulei.

In plus, Mallorca este cunoscuta si pentru bucataria sa delicioasa, care este o combinatie de gusturi mediteraneene si insulare. Vizitatorii pot savura preparate culinare autentice, cum ar fi paella, tapas si pescado frito, in restaurantele si barurile din intreaga insula.

In concluzie, Mallorca este o insula uimitoare, plina de frumusete naturala, istorie, cultura si activitati distractive. Daca esti in cautarea unei vacante in Spania, Mallorca este cu siguranta o alegere excelenta!

14.10 -21.10

289€ / persoană

Palma de Mallorca, Spania

București Palma de Mallorca

98€ / persoană

Hotel Sol de Mallorca**

381€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top