gozo

Gozo, Malta, 20.08 – 27.08, pentru 320 euro

Insula Gozo este o destinație turistică populară situată în Marea Mediterană, în arhipelagul maltez. Cunoscută și sub numele de “Perla Mediteranei”, Gozo este a doua cea mai mare insulă din arhipelag și oferă turiștilor o varietate de atracții, inclusiv plaje cu nisip fin, peisaje rurale pitorești, monumente istorice și o cultură bogată.

Datorită climei sale blânde și a peisajelor impresionante, Gozo este o destinație turistică populară pentru cei care caută o escapadă relaxantă și o experiență autentică mediteraneană. Pe insulă, turiștii pot explora mici sate pitorești, cum ar fi Xlendi și Victoria, și pot vizita obiective turistice precum Catedrala St. George din Victoria, Cetatea Citadella și templul megalitic Ggantija.

În plus, insula Gozo este cunoscută pentru mâncarea sa delicioasă și pentru producția locală de vinuri și brânzeturi. Turiștii pot încerca preparate tradiționale malteze, cum ar fi fenkata (tocană de iepure), pastizzi (plăcinte umplute cu ricotta sau mazăre) și ftira (pâine malteză).

În ceea ce privește plajele, insula Gozo oferă o varietate de opțiuni, de la plaje aglomerate, cum ar fi Ramla Bay și Marsalforn, la plaje mai liniștite, cum ar fi San Blas Bay și Dahlet Qorrot Bay. Turiștii pot face scufundări în apele cristaline din jurul insulei și pot admira flora și fauna marină.

În concluzie, insula Gozo este o destinație turistică minunată pentru cei care caută o experiență autentică mediteraneană, cu plaje impresionante, peisaje rurale pitorești și o cultură bogată.

 20.08 – 28.08

320€ / persoană

Gozo, Malta

București Malta

110€ / persoană

Guest House Kavarna

420€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top