Heraklion, 12 – 18 iunie, pentru 265 de euro

12 – 18 iunie 2023

265€ 

Heraklion, Grecia

București  Heraklion

78€VEZI OFERTA

Cozy Apartment In The

Heart Of City Center

373€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Heraklion este un oraș situat în partea de nord a insulei Creta din Grecia. Este capitala regiunii administrative a insulei și, de asemenea, cel mai mare oraș de pe insulă, având o populație de aproximativ 150.000 de locuitori.

Orașul are o istorie îndelungată, fiind un important centru al civilizației minoice, iar mai târziu a fost sub stăpânirea românilor, bizantinilor, venețienilor și otomanilor. Acest amestec de culturi și istorie a lăsat o amprentă puternică asupra orașului și a făcut din Heraklion un loc fascinant pentru vizitatori.

Există multe atracții turistice în Heraklion, inclusiv Palatul Knossos, care este unul dintre cele mai importante situri arheologice din Creta și din întreaga lume. De asemenea, există Muzeul Arheologic din Heraklion, care găzduiește o colecție impresionantă de artefacte minoice, inclusiv celebrele fresce ale palatului Knossos.

Orașul este, de asemenea, cunoscut pentru mâncarea sa delicioasă și pentru frumusețea sa naturală, având plaje frumoase și un port animat. În plus, există multe alte atracții turistice, cum ar fi biserici vechi și catedrale, precum și o serie de magazine, restaurante și baruri.

În concluzie, Heraklion este un oraș plin de istorie, cultură și frumusețe naturală, care oferă o mulțime de atracții turistice și o experiență autentică a Greciei.

Scroll to Top