Întrebări frecvente

Deși ideile de vacanță pe care le postăm cu linkuri spre pagini de rezervare sunt 100% reale în momentul publicării, ele pot atrage o serie de întrebări și incertitudini. Cu toate acestea, ne-am străduit să răspundem la cele mai frecvente întrebări pentru a te ajuta să descoperi lumea planificând o vacanță accesibilă și reușită pe cont propriu.

Sunteti o agenție de turism?

Nu, site-ul takeatrip.info este un site de tip blog care se ocupă exclusiv cu prezentarea destinațiilor de vacanță și promovarea ofertelor de zboruri și cazări cât mai accesibile, oferind link-uri către site-uri de rezervare.

Ce înseamnă vacanța pe cont propriu?

Vacanța pe cont propriu înseamnă că tu, ca viitor călător, îți faci singur rezervările, economisind mulți bani la comisioane.

Este gratuit?

Da, practic tu nu trebuie să plătești nimic pentru ideile noastre de vacanță și nici pentru ofertele promovate pe care le publicăm pe blogul nostru.

La cerere faceți căutări personalizate?

Nu, noi nu suntem agenție, și nici nu avem capacitatea de a oferi un astfel de serviciu.

De unde luăm noi ideile de vacanță?

O parte din aceste idei se bazează pe experiențele noastre personale, iar o parte le luăm din site-uri de călătorie.

Cât de sigure sunt aceste link-uri?

Aceste link-uri sunt 100% sigure și îi direcționează pe oameni către cele mai mari site-uri de rezervare.

Cât de sigure sunt site-urile de rezervare?

Aceste site-uri, cu care noi ne ocupăm, sunt cele mai mari în acest domeniu, deci sunt 100% sigure, cu multe milioane de utilizatori.

Ofertele promovate cât timp rămân neschimbate?

Ofertele de zboruri și cazări sunt foarte volatile, adică prețurile se schimbă foarte rapid. De aceea vă recomandăm să faceți rezervare cât mai repede posibil.

De ce prețul poate fi diferit pe site-urile de rezervare?

Prețurile sunt foarte volatile și se pot schimba foarte repede. Nu putem garanta prețurile deoarece doar promovăm ofertele găsite pe diferite site-uri de rezervare. Putem asigura că, în momentul publicării, prețurile sunt identice cu prețurile de pe site-urile de rezervare.

Este greu să faci o rezervare?

Nu, este foarte simplu. Majoritatea site-urilor sunt foarte intuitive și oferă toate informațiile necesare pentru te ajuta la rezervare. Vă recomandăm să fi foarte atet și să verifici întotdeauna de două ori ce este selectat pe aceste situri, și dacă toate datele introduse sunt corecte.

Ce se întâmplă după rezervare?

După o rezervare, vei primi toate informațiile pe email-ul introdus.

Suntem responsabili pentru orice problemă la zboruri sau cazări?

Nu, noi nu suntem responsabili, deoarece doar promovăm aceste oferte și nu comercializăm nimic.

Unde ne puteți urmări?

Recomandăm să urmărești pagina noastra de Facebook sau Instagram, unde postăm zilnic cele mai noi idei de vacanțe. De asemenea, puteți găsi cele mai noi idei de vacanțe direct pe site-ul nostru.

Scroll to Top