kos

Kos, 11 – 19 iulie, pentru 324 de euro

Insula Kos se află în Marea Egee și face parte din arhipelagul Dodecaneze din Grecia. Este o destinație turistică populară datorită plajelor sale uimitoare, a istoriei sale antice și a ospitalității calde a localnicilor.

Kos este o insulă mică, dar plină de viață. Capitala insulei, Kos Town, este situată în partea de nord-est și este centrul cultural și comercial al insulei. Aici, turiștii pot vizita situri arheologice impresionante, cum ar fi vechiul oraș antic, Castelul Ioannina și Moscheea Defterdar.

Insula este, de asemenea, renumită pentru plajele sale spectaculoase, cum ar fi plaja Tigaki, plaja Psalidi și plaja Kardamena. Turiștii pot savura soarele și marea, dar și pot încerca diverse sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing, scufundări și plimbări cu barca.

În afara de plaje și istorie, Kos are o cultură culinară bogată. Turistii pot gusta delicatese locale, cum ar fi fasolea fava, măslinele și brânza feta. Tavernelor locale oferă, de asemenea, preparate delicioase de pește și fructe de mare.

Pentru cei care doresc să experimenteze o vacanță activă, există multe trasee de ciclism și drumeții care leagă satele și așezările de pe insulă. În plus, Kos are o viață de noapte animată, cu baruri și cluburi care deservesc turiștii până în zorii dimineții.

În concluzie, insula Kos este o destinație de vacanță minunată pentru cei care doresc să se bucure de soare, mare și istorie. Cu plaje uimitoare, o cultură culinară bogată și o viață de noapte animată, Kos este o destinație de top în Grecia.

 11 – 19 iulie 2023

324€ / persoană

Kos, Grecia

București Kos

60€ / persoanăVEZI OFERTA

Fourtounis Hotel**

528€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top