larnaca

Larnaca, 5 – 13 iunie, pentru 331 de euro

Larnaca este un oraș pitoresc situat pe coasta de sud a Ciprului, recunoscut pentru plajele sale întinse cu nisip fin și apele cristaline. Orașul este binecunoscut pentru istoria și cultura sa bogată, precum și pentru atracțiile turistice și evenimentele culturale pe care le oferă.

Dacă ești în căutarea unei vacanțe relaxante și memorabile, Larnaca este locul ideal pentru tine. Plajele sale întinse cu nisip fin și apele cristaline sunt perfecte pentru a petrece o zi la soare sau pentru a practica sporturi nautice precum windsurfing sau kitesurfing. În plus, orașul are o mulțime de restaurante și baruri, oferind o varietate de experiențe culinare, de la mâncarea tradițională cipriotă la bucătăria internațională.

Larnaca este un oraș cu o istorie bogată și o cultură diversă. Aici vei găsi o mulțime de locuri de vizitat, cum ar fi fortăreața Larnaca, care datează din secolul al XV-lea și adăpostește acum un muzeu interesant despre istoria orașului. Muzeul de Arheologie din Larnaca este un alt loc de vizitat, unde vei găsi expoziții fascinante despre istoria și cultura cipriotă.

În plus, Larnaca este un oraș vibrant, cu o mulțime de evenimente culturale pe tot parcursul anului. Printre cele mai populare evenimente se numără Festivalul Internațional de Dans, Festivalul Internațional de Jazz și Festivalul Internațional de Film.

În concluzie, Larnaca este un oraș minunat pentru cei care caută o vacanță relaxantă și culturală. Cu plaje frumoase, istorie bogată și o mulțime de evenimente culturale interesante, orașul este un loc perfect pentru a petrece o vacanță memorabilă.

 5 – 13 iunie 2023

331€ / persoană

Larnaca,  Cipru

București Larnaca

158€ / persoanăVEZI OFERTA

Elysso Hotel**

346€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top