Madrid

Madrid, 8.06 – 12.06, pentru 277 euro

Madrid este una dintre cele mai vibrante și fascinante metropole din Europa. Situat în centrul Spaniei, Madridul este capitala țării și un important centru cultural, turistic și economic.

Cu o populație de peste 3 milioane de locuitori, Madridul este cel mai mare oraș din Spania și al treilea cel mai mare din Uniunea Europeană. Este renumit pentru arta sa, arhitectura impresionantă, gastronomia delicioasă, viața de noapte vibrantă și evenimentele culturale de primă clasă.

Madridul este de asemenea o destinație turistică populară, cu o mulțime de atracții și activități interesante. Printre cele mai populare obiective turistice se numără Muzeul Prado, Palatul Regal, Plaza Mayor și Parcul Retiro. Orașul are, de asemenea, o mulțime de magazine, restaurante, baruri și cluburi care satisfac gusturile oricărui vizitator.

Dacă sunteți un fan al sporturilor, nu trebuie să ratați ocazia de a vizita stadionul Santiago Bernabeu, casa legendarului club de fotbal Real Madrid. În plus, Madridul găzduiește și evenimente sportive majore, cum ar fi Turneul de tenis Madrid Open și Maratonul Madrid.

În concluzie, Madridul este un oraș impresionant care merită să fie explorat în detaliu. Indiferent dacă sunteți interesat de artă și cultură, gastronomie sau sport, Madridul oferă o mulțime de oportunități pentru a experimenta stilul de viață și tradițiile spaniole.

8.06 – 12.06

277€ / persoană

Madrid, Spania

București Madrid

135€ / persoană

Vertice Roomspace Madrid***

283€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top