mallorca

Mallorca, 7 – 14 octombrie, pentru 289 de euro

Mallorca este o insulă magnifică din Marea Mediterană, care face parte din arhipelagul spaniol Balearic. Este o destinație turistică populară, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, clima caldă și ospitalitatea locuitorilor săi.

Mallorca este una dintre cele mai mari insule din Balearic și este împărțită în opt regiuni diferite, fiecare cu propria sa personalitate și atractivitate. Insula este renumită pentru plajele sale cu nisip fin, ape cristaline și peisaje naturale frumoase, care o fac o destinație perfectă pentru vacanța la plajă.

Orașul Palma de Mallorca este capitala insulei și găzduiește multe atracții turistice, cum ar fi Catedrala La Seu, Castell de Bellver și Palatul Almudaina. În plus, centrul orașului are o mulțime de restaurante, cafenele și magazine, care oferă o varietate de opțiuni pentru cumpărături și divertisment.

Mallorca are multe opțiuni pentru activități de agrement, inclusiv sporturi acvatice precum jet-ski, surfing și scufundări. Insula are, de asemenea, multe terenuri de golf, terenuri de tenis și trasee de ciclism, care fac ca Mallorca să fie o destinație ideală pentru sportivi și entuziaști ai activităților în aer liber.

Pentru a experimenta cultura și tradițiile locale, vizitatorii pot explora satele și orașele pitorești din Mallorca, cum ar fi Valldemossa, Deià și Sóller. Acestea oferă o privire în istoria și cultura insulei, cu arhitectură tradițională și evenimente culturale și festivaluri.

Mallorca este, de asemenea, cunoscută pentru bucătăria sa delicioasă, care este influențată de istoria și cultura insulei. Vizitatorii pot savura mâncăruri locale, precum sobrassada, ensaïmada și arros brut, într-unul dintre numeroasele restaurante și cafenele de pe insulă.

În concluzie, Mallorca este o insulă minunată, cu plaje spectaculoase, cultură și tradiții vibrante, activități de agrement variate și gastronomie delicioasă. Insula oferă o experiență turistică unică și memorabilă, care atrage vizitatori din întreaga lume.

 7 – 14 octombrie 2023

289€ / persoană

Mallorca, Spania

București  Palma Mallorca

88€ / persoană

Hotel Iris***

401€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top