Valletta Cruise Port

Malta, 2 – 9 iulie, pentru 307 de euro

 2 – 9 iulie 2023

307€ / persoană

Malta

București Malta

88€ / persoanăVEZI OFERTA

Velleran Accomodation

437€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “share” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Malta este o insulă superbă situată în Marea Mediterană, cu o istorie bogată, cultură vibrantă și atracții turistice fascinante. Această insulă mică, dar plină de viață, este o destinație populară pentru turiștii din întreaga lume, care vin aici pentru a se bucura de plajele magnifice, bucătăria delicioasă și arhitectura impresionantă.

Capitala Maltei, Valletta, este un oraș istoric impresionant, fondat în 1566, care este renumit pentru arhitectura sa barocă și influențele culturale bogate. Aici vei găsi multe atracții turistice, inclusiv catedrala Sf. Ioan, Muzeul Național de Arte Frumoase și Palatul Grand Master.

Un alt oraș fascinant de pe insulă este Mdina, un oraș medieval cu străzi înguste și case din piatră. Acest oraș a fost fondat în secolul al VIII-lea î.Hr. și este cunoscut sub numele de “orașul tăcerii”, datorită faptului că mașinile nu sunt permise în interiorul său. În Mdina, vei găsi multe locuri minunate pentru a lua masa și a te bucura de o priveliște impresionantă a insulei.

Capitala insulei Gozo, Victoria, este un alt loc fascinant de explorat, cu Cetatea Victoria, una dintre cele mai mari fortificații din lume, precum și multe muzee și galerii de artă, plaje frumoase și alte atracții turistice.

Malta este, de asemenea, renumită pentru plajele sale superbe, cu apă turcoaz cristalină, ideale pentru scufundări, înot și alte activități acvatice. Cele mai populare plaje din Malta includ plajele Mellieha, Golden Bay și St. George’s Bay.

În plus, bucătăria malteză este deosebit de delicioasă, cu specialități mediteraneene, cum ar fi paste, fructe de mare și brânzeturi locale. Dacă vizitezi Malta, trebuie să încerci câteva dintre aceste delicii locale.

În concluzie, Malta este o destinație turistică impresionantă, cu multe de oferit, de la istorie și cultură la plaje frumoase și bucătărie delicioasă. Dacă îți dorești o vacanță memorabilă, Malta este cu siguranță o alegere excelentă.

Scroll to Top