munchen

München, 18.05 – 21.05, pentru 198 euro

München este un oraș german situat în landul Bavaria și este una dintre cele mai frumoase și mai populare destinații turistice din Europa. Capitala landului Bavaria are o istorie bogată, cultură diversă și arhitectură impresionantă, fiind considerată una dintre cele mai prietenoase și mai plăcute orașe din lume.

München este faimos pentru festivalul său Oktoberfest, care atrage mii de turiști din întreaga lume și este o oportunitate excelentă de a savura berea locală și de a experimenta tradițiile și cultura bavareză. Dar acesta este doar începutul – orașul are multe alte atracții turistice remarcabile, cum ar fi piața centrală Marienplatz, primăria gotică, Catedrala Frauenkirche și multe alte clădiri istorice.

De asemenea, München este o destinație excelentă pentru iubitorii de artă și cultură, cu numeroase muzee și galerii, inclusiv celebrul Muzeu Pinakothek der Moderne. Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de natură, Englischer Garten, cel mai mare parc din oraș, este locul perfect pentru a petrece timpul liber.

München este de asemenea renumit pentru gastronomia sa, oferind preparate tradiționale bavareze delicioase, cum ar fi carnea de porc prăjită (schnitzel), cârnații (bratwurst) și produsele de patiserie proaspete, inclusiv faimoșii brezel. Pentru a completa această experiență culinară, puteți vizita celebra berărie Hofbräuhaus, unde puteți savura berea locală autentică într-un cadru tradițional.

În general, München este un oraș incredibil de frumos, care oferă o gamă largă de atracții turistice, activități și experiențe culturale, gastronomice și de divertisment. Indiferent dacă sunteți în căutarea de aventuri în aer liber sau de o experiență culturală autentică, München este locul perfect pentru a vă bucura de toate acestea și multe altele.

18.05 – 21.05

198€ / persoană

München, Germania

Cluj-Napoca München

117€ / persoană

Mercure München 

Ost Messe***

161€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top