mykonos

Mykonos, 05.06 – 13.06, pentru 464 euro

Mykonos este o insulă mică, dar plină de viață, care oferă o gamă largă de activități și atracții turistice. În centrul său se află orașul Mykonos, un loc pitoresc cu străzi înguste, case alb-albastre și biserici vechi. Aici vei găsi multe magazine de suveniruri, baruri și restaurante tradiționale grecești, care servesc cele mai bune specialități locale.

Plajele din Mykonos sunt, de asemenea, unul dintre punctele de atracție ale insulei. Cele mai populare plaje sunt Plaja Paradise, Super Paradise și Plaja Psarou, care oferă nisip fin, apă cristalină și o gamă largă de activități acvatice, precum snorkeling sau jet ski. În plus, Mykonos este cunoscută și pentru petrecerile sale, fiind considerată una dintre cele mai bune destinații de clubbing din lume.

Mykonos este, de asemenea, cunoscută pentru clădirile sale tradiționale, cu fațade albe și uși albastre. Multe dintre acestea datează din secolul al XVIII-lea și al XIX-lea, iar mulți locuitori încă poartă îmbrăcăminte tradițională grecească. Printre cele mai interesante atracții arhitecturale din Mykonos se numără Biserica Panagia Paraportiani, Turnul Vânturilor și Muzeul Arheologic.

În concluzie, Mykonos este o insulă fermecătoare care oferă o experiență de vacanță memorabilă. Fie că vrei să te relaxezi pe plajă, să descoperi arhitectura tradițională sau să te distrezi în cluburile de noapte, Mykonos are ceva pentru toată lumea. Cu o atmosferă vibrantă și un peisaj deosebit, Mykonos este o destinație turistică care nu trebuie ratată.

05.06 – 13.06

464€ / persoană

Mykonos, Grecia

București Mykonos

55€ / persoanăVEZI OFERTA

Hotel Milena*

818€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top