nisa

Nisa, 19 – 22 mai, pentru 216 de euro

 19 – 22 mai 2023

216€ / persoană

Nisa, Franța

Cluj-Napoca  Nisa

66€ / persoană

Interlaken**

299€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Despre Nisa

Această destinație turistică de pe Coasta de Azur, situată în sudul Franței, oferă o experiență unică și memorabilă pentru orice vizitator. Orașul are o istorie bogată și o cultură vibrantă, cu multe atracții turistice care merită descoperite.

Printre cele mai populare atracții turistice se numără Promenade des Anglais, unul dintre cele mai celebre bulevarde de pe Coasta de Azur, care oferă o panoramă spectaculoasă a Mării Mediterane și plajei. Aici veți găsi și multe magazine, restaurante și cafenele, care vă vor încânta cu atmosfera lor primitoare.

Pentru cei interesați de istorie și cultură, Nisa oferă o mulțime de atracții turistice, cum ar fi Catedrala Sainte-Reparate, o bijuterie arhitecturală care datează din secolul al XVI-lea. În plus, Muzeul Matisse este un loc minunat pentru cei pasionați de artă și istorie, iar Palais Lascaris vă va încânta cu arhitectura sa barocă și cu expozițiile sale fascinante.

Orașul Nisa este cunoscut și pentru bucătăria sa delicioasă, care oferă o varietate de specialități culinare, precum quiche Lorraine, raclette și croissante, pregătite cu ingrediente locale de cea mai bună calitate.

În plus, orașul este înconjurat de o natură spectaculoasă, cu multe parcuri naturale și grădini botanice care merită vizitate. Parcul Phoenix este un loc minunat pentru cei pasionați de natură, cu mai mult de 2500 de specii de plante și animale din întreaga lume.

Pe scurt, Nisa este o destinație turistică minunată, care oferă o combinație perfectă între istorie, cultură, bucătărie și peisaje naturale de o frumusețe uimitoare.

 
Scroll to Top