Nürnberg, 4 – 7 mai, pentru 177 de euro

 4 – 7 mai 2023

177€ 

Nürnberg, Germania

București Nürnberg

53€VEZI OFERTA

ibis Nürnberg City am Plärrer

248€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Nürnberg este un oraș important din Germania, situat în statul Bavaria. Acesta este cunoscut pentru istoria sa bogată și pentru arhitectura sa medievală bine păstrată.

Orașul a fost fondat în secolul al XI-lea și a fost un important centru cultural și economic în perioada medievală. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, orașul a fost grav distrus, dar a fost reconstruit în mare măsură în anii următori.

O atracție turistică importantă din Nürnberg este Castelul Nürnberg, o fortăreață medievală impresionantă situată pe o colină. Castelul găzduiește o serie de muzee și galerii, precum și o capelă frumoasă și o sală de tron.

Altă atracție importantă este Piața Centrală (Hauptmarkt), o piață mare și animată situată în centrul orașului. Aici puteți găsi o varietate de produse locale, inclusiv alimente și băuturi, și puteți vizita celebra Fântână a Împăratului (Kaiserburgbrunnen), o fântână masivă construită în onoarea împăratului Carol al IV-lea.

Nürnberg este, de asemenea, cunoscut pentru jocurile sale de Crăciun, care sunt foarte populare în întreaga Germanie și atrag mulți turiști în oraș în fiecare an. Aceste târguri de Crăciun sunt cele mai vechi din Germania și oferă produse de artizanat, alimente tradiționale și băuturi calde.

În ceea ce privește gastronomia, Nürnberg este cunoscut pentru bratwurst-urile sale delicioase, cârnații mici de porc foarte populari în regiunea Bavaria. O altă specialitate locală este Lebkuchen, un fel de biscuiți de Crăciun dulci și aromate.

În general, Nürnberg este un oraș istoric și frumos, cu multe atracții turistice și o cultură bogată. Dacă vă aflați în căutarea unei destinații turistice interesante în Germania, Nürnberg ar putea fi alegerea perfectă.

Scroll to Top