Praga

Praga, 15.05 – 19.05, pentru 244 euro

Praga este capitala Republicii Cehe și unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa Centrală. Orașul are o istorie bogată și este renumit pentru arhitectura sa gotică, barocă și art nouveau, precum și pentru castelele sale medievale și turnurile sale distincte.

Printre cele mai faimoase atracții turistice din Praga se numără Castelul Praga, care este cel mai mare castel medieval din lume, Podul Carol, care este un pod gotic peste râul Vltava, Turnul Astronomic, care este unul dintre cele mai vechi turnuri astronomice din lume, și Piața Orașului Vechi, care este centrul istoric al orașului și găzduiește o serie de clădiri istorice, inclusiv Biserica Tyn și Primăria Veche.

În plus, Praga este renumită și pentru gastronomia sa delicioasă, inclusiv preparatele din carne, cartofii prăjiți și berea sa tradițională. De asemenea, orașul are o viață de noapte animată, cu o varietate de baruri și cluburi pentru toate gusturile.

Dacă doriți să vă bucurați de istoria și cultura bogată a Europei Centrale, Praga este un oraș minunat de explorat. Cu o mulțime de atracții turistice, gastronomie excelentă și viață de noapte animată, Praga este un oraș pe care nu ar trebui să-l ratați.

15.05 – 19.05

244€ / persoană

Praga, Cehia

București Praga

109€ / persoanăVEZI OFERTA

Congress & Wellness

Hotel Olsanka***

275€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top