roma, colosseum

Roma, 4 – 7 iunie, pentru 218 de euro

Roma, cunoscută și sub numele de Cetatea Eternă, este un oraș cu o istorie bogată și fascinantă. Fondată în anul 753 î.Hr., Roma a fost capitala Imperiului Roman și unul dintre cele mai importante centre culturale și economice ale lumii antice. Astăzi, Roma este unul dintre cele mai populare destinații turistice din Europa, cunoscută pentru siturile sale istorice, clădirile vechi și delicioasa bucătărie italiană.

Unul dintre cele mai renumite locuri de vizitat în Roma este Colosseum-ul, o bijuterie a arhitecturii antice care a fost construită în secolul I d.Hr. ca un amfiteatru pentru luptele între gladiatori. Acesta este un loc de neuitat și nu trebuie ratat dacă ajungeți în Roma.

O altă atracție populară este Fântâna di Trevi, o frumoasă fântână barocă din secolul XVIII. Se spune că dacă aruncați o monedă în fântână, veți fi asigurat că veți reveni în Roma. Așadar, fă-ți timp să arunci și tu o monedă în fântână și să faci un selfie la fața locului!

Pentru iubitorii de artă, Roma oferă o mulțime de muzee și galerii, printre care se numără Muzeul Vaticanului și Capela Sixtină, unde puteți admira unele dintre cele mai impresionante opere de artă din lume.

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu mâncarea, pentru că Roma are multe opțiuni delicioase, inclusiv pizza și paste proaspete, precum și deserturi italienești celebre, cum ar fi tiramisu și gelato.

În concluzie, Roma este un oraș uimitor, plin de istorie, cultură și bucate delicioase. Dacă căutați o destinație de vacanță care să vă încânte, să vă impresioneze și să vă rămână în amintire, Roma este cu siguranță o alegere excelentă!

 4 – 7 iunie 2023

218€ / persoană

Roma,  Italia

Iași Roma

81€ / persoanăVEZI OFERTA

Ibis Roma Fiera***

273€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top