salonic

Salonic, 21.07 – 28.07, pentru 212 euro

Salonic es al doilea cel mai mare oraș din Grecia. Acest oraș situat pe malul Mării Egee este o destinație turistică populară, cunoscută pentru moștenirea sa culturală și istorică impresionantă.

Salonic este numit și “Roma a Estului” datorită faptului că a fost un important centru al Imperiului Roman și bizantin. Astăzi, orașul este o comoară a arhitecturii bizantine și a monumentelor istorice, precum Arcul lui Galerius și Rotonda, ambele construite în secolul al IV-lea.

Muzeele din Salonic sunt de asemenea o atracție importantă, găzduind importante colecții de artă și artefacte istorice. Muzeul Bizantin și Muzeul Arheologic sunt două dintre cele mai populare muzee din oraș.

În timp ce vă aflați în Salonic, nu uitați să savurați bucătăria locală delicioasă și diversă. Orașul este cunoscut pentru specialitățile sale culinare, cum ar fi bougatsa (un desert cu brânză dulce), giros (un fel de mâncare cu carne de porc la roți), și, desigur, fructele de mare proaspete.

Dacă sunteți în căutarea de distracție, Salonic are o viață de noapte vibrantă și plaje uimitoare. Plajele din Salonic sunt ideale pentru relaxare și distracție, iar viața de noapte a orașului este una dintre cele mai animate din Grecia.

În concluzie, Salonic este o destinație turistică plină de farmec, cu o istorie bogată, o arhitectură impresionantă, mâncare delicioasă, plaje uimitoare și o viață de noapte vibrantă.

21.07 – 28.07 2023

212€ / persoană

Salonic, Grecia

București Salonic

50€ / persoană

Zen & Geo’s Home

323€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top