Sevilla

Sevilla, 09.06 – 12.06, pentru 251 euro

Sevilla este capitala regiunii Andaluzia din sudul Spaniei și una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Europa. Orașul istoric are o moștenire culturală bogată, cu o arhitectură uimitoare, gastronomie delicioasă și evenimente culturale vibrante. Sevilla este, de asemenea, cunoscută pentru atmosfera sa plină de energie și ospitalitatea prietenoasă a locuitorilor săi.

Când vizitați Sevilla, veți fi impresionați de clădirile istorice din centrul orașului, precum catedrala gotică Giralda și Alcazarul, un palat maur. De asemenea, puteți explora cartierul Santa Cruz, un labirint de străzi înguste, pline de flori și case albăstrui.

În Sevilla, veți găsi, de asemenea, o gamă largă de restaurante și baruri, unde puteți savura specialitățile culinare andaluze, cum ar fi tapas, gazpacho sau paella. Pentru a vă bucura de o experiență autentică spaniolă, trebuie să încercați Flamenco, un stil de dans și muzică tradițională care este originar din Andaluzia.

În plus, Sevilla găzduiește evenimente culturale importante, cum ar fi Festivalul de Film European și Feria de Abril, o sărbătoare plină de culoare, care se desfășoară timp de o săptămână în luna aprilie.

În concluzie, Sevilla este o destinație turistică ideală pentru cei care doresc să experimenteze cultura și tradițiile spaniole. Cu clădirile istorice impresionante, gastronomia delicioasă și evenimentele culturale vibrante, Sevilla este un loc care trebuie neapărat vizitat.

09.06 – 12.06

251€ / persoană

Sevilla, Spania

București Sevilla

124€ / persoană

Noches en Triana

253€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top