Tel Aviv, pentru 179 de euro

18 – 21 mai 2023

179€ 

Tel Aviv, Israel

București Tel Aviv

61€VEZI OFERTA

Residence 26

236€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Tel Aviv este un oraș aflat pe coasta mediteraneană a Israelului și este al doilea cel mai mare oraș al țării, după capitala Ierusalim. Orașul este cunoscut pentru energia sa vibrantă, viața de noapte agitată și plajele sale frumoase.

Tel Aviv este un oraș relativ tânăr, fondat în 1909, și astfel, este cunoscut pentru arhitectura sa modernă și eclectică. Printre cele mai populare atracții turistice ale orașului se numără plajele sale pitorești, inclusiv plajele Frishman, Gordon și Banana, care sunt cele mai populare.

Orașul este, de asemenea, cunoscut pentru viața sa de noapte agitată, cu numeroase baruri, cluburi și restaurante care servesc o gamă largă de mâncăruri și băuturi. În plus, Tel Aviv este un centru al artei și culturii, cu numeroase muzee, galerii de artă și teatre.

Un alt punct de atracție în Tel Aviv este piața Carmel, una dintre cele mai mari piețe din Israel, unde vizitatorii pot găsi o varietate de produse alimentare și produse de artizanat. De asemenea, piața este un loc popular pentru a gusta mâncăruri tradiționale israeliene.

În concluzie, Tel Aviv este un oraș plin de viață și energie, cu o varietate de atracții turistice și opțiuni de divertisment. Este un oraș modern și dinamic, care oferă o experiență unică a culturii israeliene și a vieții urbane.

Scroll to Top