zakynthos

Vacanță de început de sezon – Zakynthos

Zakynthos este o insulă magnifică situată în Marea Ionică, în partea de vest a Greciei. Această insulă este renumită pentru apele sale cristaline, plajele superbe și peisajele pitorești. Este o destinație ideală pentru cei care caută o vacanță de relaxare și distracție.

Una dintre cele mai faimoase atracții turistice de pe insulă este Navagio Beach, cunoscută și sub numele de “Plaja Naufragiaților”. Această plajă cu nisip fin și ape turcoaz este renumită pentru epava unui vapor de contrabandă care a eșuat aici în 1980. Locul oferă o experiență unică de fotografiere și o vedere uimitoare asupra Mării Ionice.

Pe lângă plajele sale frumoase, Zakynthos are multe alte atracții turistice, cum ar fi Parcul Național Marino Zakynthos, unde puteți observa broaștele țestoase caretta-caretta și delfinii. De asemenea, insula are multe sate pitorești, cum ar fi Keri și Volimes, unde puteți experimenta stilul de viață tradițional grecesc.

În plus, Zakynthos este renumită și pentru bucătăria sa delicioasă, care se bazează pe ingrediente proaspete și gustoase, cum ar fi uleiul de măsline, brânza feta și fructele de mare.

În concluzie, Zakynthos este o destinație de vacanță minunată pentru cei care doresc să se bucure de plaje superbe, peisaje pitorești, gastronomie delicioasă și cultură greacă autentică.

02.07 -09.07

294€ / persoană

Zakynthos, Grecia

București Zakynthos

105€ / persoanăVEZI OFERTA

Studios Dimitris Giatras**

377€ / 2 persoaneVEZI OFERTA

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top