santorini

Vacanța în mijlocul sezonului de vară – Santorini

Santorini, cunoscută și sub numele de Thera, este o insulă grecească aflată în Marea Egee, renumită pentru peisajele sale spectaculoase, plajele exotice și clădirile albe și albastre. În Santorini, veți găsi o varietate de atracții turistice, cum ar fi ruinele antice, mănăstiri și sate pitorești.

Santorini este faimoasă pentru arhitectura sa unică, cu clădiri albe și albastre care se sprijină pe stânci vulcanice negre. Câteva dintre cele mai frumoase sate sunt Oia, Fira și Imerovigli, unde veți găsi cele mai bune priveliști ale insulei și ale Mării Egee. Aici veți găsi o mulțime de cafenele și restaurante tradiționale grecești, care vă vor permite să savurați bucătăria locală delicioasă și să vă bucurați de atmosfera autentică.

În Santorini, există o varietate de plaje uimitoare, cu nisip fin și apă cristalină. Plajele cele mai populare sunt Perissa, Kamari și Red Beach. Pe lângă plajă, insula oferă și alte activități de agrement, cum ar fi excursii cu barca, degustări de vinuri, scufundări și multe altele.

Dacă sunteți pasionați de istorie, veți fi încântați să aflați că Santorini este una dintre cele mai importante locații arheologice din Grecia. Ruinele orașului antic Thera, aflat pe partea de nord-est a insulei, oferă o privire fascinantă asupra vieții antice. De asemenea, veți găsi mănăstiri și biserici vechi care adăugă un farmec cultural în Santorini.

În concluzie, Santorini este o destinație turistică deosebită, cu peisaje spectaculoase, o istorie bogată și o atmosferă autentică grecească. Oricine își dorește să experimenteze frumusețea și cultura acestei insule ar trebui să o aibă pe listă la următoarea călătorie în Grecia.

 17.07 – 26.07

431€ / persoană

Santorini, Grecia

București Santorini

113€ / persoană

Christina Pension***

635€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top