valencia

Valencia, 08.06 – 15.06, pentru 368 euro

Valencia este un oraș vibrant și colorat, situat pe coasta estică a Spaniei. Este cel de-al treilea oraș ca mărime din țară, după Madrid și Barcelona, și unul dintre cele mai populare destinații turistice din Spania.

Una dintre cele mai cunoscute atracții ale Valenciei este Ciudad de las Artes y las Ciencias, un complex futurist format din mai multe clădiri proiectate de arhitectul spaniol Santiago Calatrava. Aici, vizitatorii pot explora un planetariu, un acvariu, un muzeu științific și multe alte atracții interesante.

O altă atracție populară este Catedrala din Valencia, un loc sfânt și istoric, care găzduiește celebrul Graal din Valencia, una dintre cele mai importante relicve creștine. De asemenea, turiștii pot admira Turia Gardens, un parc lung de nouă kilometri, construit pe un fost curs al râului Turia.

Valencia este renumită și pentru gastronomia sa, cu preparate delicioase, cum ar fi paella valenciana, un fel de mâncare cu orez și fructe de mare sau carne, care este specific orașului. În plus, în Valencia se pot găsi multe baruri și restaurante excelente, care servesc vinuri delicioase și alte specialități locale.

În final, nu trebuie să uităm de plajele minunate din Valencia, care atrag mii de turiști în fiecare an. Cele mai populare plaje sunt Malvarrosa și Las Arenas, care se întind pe o lungime de patru kilometri și oferă o priveliște spectaculoasă asupra Mării Mediterane.

În concluzie, Valencia este un oraș vibrant, plin de viață, care oferă o mulțime de atracții turistice, delicii culinare și plaje minunate. Cu siguranță veți avea o experiență memorabilă aici!

08.06 – 15.06

368€ / persoană

Valencia, Spania

Cluj-Napoca Valencia

113€ / persoană

Port Feria Valencia****

510€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Scroll to Top