Schonbrunn

Viena, 8 – 12 iunie, pentru 191 de euro

 8 – 12 iunie 2023

191€ / persoană

Viena, Austria

București Viena

59€ / persoană

Budget Rooms West with

Shared Kitchen

264€ / 2 persoane

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Viena este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei și este capitala Austriei. Situat pe malurile râului Dunărea, Viena este un centru cultural și istoric cu o istorie bogată care datează din epoca romană.

Orașul Viena este cunoscut în întreaga lume pentru arhitectura sa impresionantă și pentru muzica sa clasică, în special pentru opereta vieneză. În Viena, vizitatorii pot admira numeroase clădiri istorice, cum ar fi Palatul Schönbrunn și Hofburg, care este reședința oficială a președintelui Austriei.

Viena este, de asemenea, un loc ideal pentru iubitorii de artă, cu numeroase muzee și galerii celebre, cum ar fi Kunsthistorisches Museum și Muzeul de Artă Modernă. Turistii se pot relaxa în celebrele grădini din Viena, cum ar fi Grădinile Belvedere, Parcul Burggarten sau Grădinile de la Palatul Schönbrunn.

În plus, Viena este cunoscută și pentru cafeaua sa delicioasă și pentru prăjiturile sale celebre, precum Sachertorte. Există multe cafenele tradiționale din Viena, care oferă un ambient unic și tradițional. Nu trebuie să ratați o vizită la Catedrala Sfântul Ștefan, una dintre cele mai mari catedrale gotice din Europa.

Viena este, de asemenea, un centru al modei și al shopping-ului, cu numeroase magazine de lux și magazine de branduri celebre. Străzile pietruite din centrul istoric al orașului sunt un loc ideal pentru cumpărături, plimbări sau pentru a gusta dintr-un pahar de vin austriac.

În concluzie, Viena este un oraș vibrant și diversificat, care oferă o gamă largă de atracții pentru turiști de toate vârstele și interesele. Cu arhitectura sa istorică, muzica clasică, arta, gastronomia, shopping-ul și multe alte activități, Viena este un loc ideal pentru o vacanță de neuitat.

Scroll to Top