Clear Blue Sea

Zakynthos, 2 – 9 iulie, pentru 297 de euro

 2 – 9 iulie 2023

297€ / persoană

Zakynthos, Grecia

București Zakynthos

133€ / persoanăVEZI OFERTA

Maria Studios

328€ / 2 persoaneVezi oferta

Ai nelămuriri?
Citește secțiunea Întrebări frecvente

Ți-a plăcut această idee de vacanță?
Ajută-ne cu un “Like” pe Facebook

Vrei să vezi mai mult conținut interesant?Urmărește-ne pe Instagram

Despre Zakynthos

Situată în Marea Ionică, această insulă de dimensiuni medii oferă o experiență unică pentru turiști. Plajele albe și nisipoase și apele cristaline ale Mării Ionice sunt perfecte pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de soare. În plus, insula Zakynthos este cunoscută pentru recifurile de corali și viața marină bogată, oferind posibilitatea de a face snorkeling sau scufundări.

Zona de coastă este acoperită cu vegetație mediteraneană, cu pini, ciprese și alte plante. În interiorul insulei se găsesc păduri de stejari și măslini, zone cu ierburi și flori sălbatice, precum și câmpuri cultivate cu legume și fructe. Peisajul de aici este impresionant, cu dealuri abrupte, peisaje pitorești și vederi panoramice asupra Mării Ionice.

Zakynthos este, de asemenea, cunoscută pentru arhitectura sa tradițională, cu clădiri din piatră și case vopsite în alb, cu acoperișuri roșii și verzi. Aceste clădiri se pot găsi în orasele mici, precum și în satele de coastă. În Zakynthos se mai pot găsi și monumente istorice și religioase, cum ar fi biserici vechi și forturi medievale, care au o importanță istorică și culturală importantă pentru insulă.

În timpul verii, Zakynthos devine o destinație populară pentru turiști din toată lumea, oferind o varietate de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. De la plaje și sporturi acvatice, la taverne și restaurante cu specialități locale, insula are multe de oferit. Turiștii pot explora orașele și satele mici, sau pot face excursii în jurul insulei pentru a descoperi peisaje spectaculoase și plaje ascunse.

În concluzie, insula Zakynthos este o destinație de vacanță minunată, oferind o experiență unică pentru cei care doresc să se bucure de soare, plaje și ape cristaline. Cu o varietate de activități de agrement, monumente istorice și arhitectură tradițională, insula este o destinație pe care nu ar trebui să o ratezi.

Scroll to Top